Zegeningen 155

2017-03-13 18.59.42

De afgelopen week heeft de televisie vaak aangestaan tijdens politieke debatten en optredens van verschillende politici. Mijn man is er er mee bezig en daar ben ik blij mee. In het verleden heb ik nog weleens voor hem gestemd, maar nu wil hij dat zelf doen. We praten er ook heel veel over. Er wordt gebruik gemaakt van stemwijzers en zelfs het kind heeft gekeken welke partij het meest past bij zijn denkbeelden. Waarschijnlijk waren zijn loodzware koopzondagen tijdens zijn vakantiewerk de reden dat hij uitkwam bij de SGP.

We blijven het moeilijk vinden, dat kiezen. Want je kunt wel stemmen op de partij die de meeste vinkjes krijgt, maar je weet nooit wat daarvan overblijft als men daadwerkelijk mag gaan regeren. Waarschijnlijk zal ik blijven twijfelen tot ik overmorgen in dat stemhokje sta. Mijn man trouwens ook. Dan zal bij mij uiteindelijk het onderbuikgevoel gaan spreken. Daarna is het wachten op de uitslag. Helaas zal Herman de Schermman zijn opwachting deze keer niet maken.

Met mijn vriendinnen heb ik weinig over politiek gesproken, want we hadden erg veel onderwerpen af te werken. We zullen het er via de app nog wel over hebben, want één van ons zit woensdag op een stembureau. We hebben gisteravond gelijk een datum geprikt voor de volgende keer kletsen en eten. Sinds ik deze meiden ken sta ik veel meer open voor andere vriendschappen. Vroeger had ik weinig vriendinnen en nu leer ik steeds meer mensen kennen, vooral via social media. Het grappige is dat mijn moeder me destijds heeft overgehaald eens IRL af te spreken. Zelf durfde ik dat niet.

2017-03-13 10.19.31

Heel vroeger was ik een beetje bang voor honden. Deze twee jongens denderen op elkaar af als ze elkaar een tijdje niet gezien hebben en als ik niet goed uitkijk kegelen ze me omver. Ze bijten in elkaars pootjes en maken tijdens het stoeien de gekste geluiden. Toen het kind vanochtend naar beneden kwam was Blaze er en toen bleek de huiskamer best klein. Dus pakte kindlief snel zijn spullen om naar school te gaan. Wij gingen naar het strand en zijn op de fijnst mogelijke manier aan de week begonnen.

Een hele fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>