Zegeningen 156

IMG_6104

Iedere week kan ik terugkijken op een paar fijne wandelingen met BAM. Soms gaat mijn man mee, maar natuurljk alleen als het kan. Niet alleen als hij vrij is hoor. Soms stelt hij het naar bed gaan na de nachtdienst even uit en hij staat ook weleens eerder op zodat hij na het wandelen gelijk door kan naar zijn werk.  Af en toe gaat Blaze mee, maar toen we op een dag vroeg weg gingen deden wat dat met z’n drietjes.

We gingen even naar een recreatiegebied in de buurt en we hadden pech dat overal honden rondliepen, soms los. Maar we proberen de boel goed in de gaten te houden en kunnen dan een stuk vinden waar BAM even los kan rennen. Het was vorige week wat mistig en het gras was nog kletsnat. BAM maakt het niks uit, maar hij moet natuurlijk wel met een handdoek drooggewreven worden.

2017-03-20 13.01.01

 

Een echte blogger ben ik niet- ik ga gerust feestvieren zonder om de haverklap een foto te maken. Daarom kan ik niet laten zien wie er allemaal aanwezig waren, dat ik tonic heb gedronken, dat de bitterballen goed smaakten, dat we heerlijk gedanst hebben en dat er ook een geweldig buffet was. De foto’s hierboven heb ik uit de nestgenotenchat geplukt en je kunt zien dat zusje en zwager ontbeten hebben met een lekkere Indische hap. Vanavond komen hun dochter, schoonzoon en kleindochter proberen de rest op te eten.

Zojuist heb ik meer dan een uur met mama gebeld. Ze is zo trots op haar kinderen en aanhang. Ze heeft van het feest genoten en ze was blij dat ik naar haar geluisterd had en een paar woorden had gesproken en ze was laaiend enthousiast over het lied met de tekst van mijn broertje en de uitvoering van haar familie. We hebben er vanochtend op de chat nog over gehad en het was ook voor mij het hoogtepunt van de week.

Het weer schijnt in de loop van de week beter te worden, dus ik hoop dat je kans ziet ervan te genieten!

2 gedachten over “Zegeningen 156

    1. Pippi Bericht auteur

      Het was een geweldig feest. Heb er vandaag nog meer dan een uur over gepraat met mijn moeder. Weg belbundel :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>