Zegeningen 160

2017-04-14 18.25.43

Dat ik zo vaak zo lekker mag eten is natuurlijk een zegening van jewelste. Afgelopen vrijdag maakte hij een heerlijke nasi met een kipgerecht erbij. We hebben ervan gesmuld. Twee dagen lang, want wat over was namen we de volgende dag mee naar mama. Daar kookte mijn man er nog een gerecht bij op basis van een boemboe die daar in de kast lag.

Hieronder een foto die ik maakte toen nog niet iedereen aan tafel zat. BAM zit op de achtergrond mooi te wezen op een fauteuil en als je goed kijkt kan je zien dat mama haar nagels in een mooie groene tint heeft gelakt. Ze heeft zulke mooie nagels en handen- daar ben ik gewoon jaloers op.

IMG_6650

2017-04-11 13.04.32

De laatste tijd koop ik regelmatig boeken. Niet al mijn geld wordt aan nagellak besteed. Maar naar de gewone boekhandel ga ik zelden, de meeste boeken haal ik in kringloopwinkels. Onvoorstelbaar hoeveel ongelezen boeken ze daar verkopen. Afgelopen week kocht ik een prentenboek en een boek voor basisschoolleerlingen. Echte aanraders en ze kosten slechts twee euro per stuk.

2017-04-11 13.04.21 IMG_6654

De foto van BAM werd in mijn ouderlijk huis gemaakt. Hij was net in de tuin geweest en raakte bij het betreden van de woonkamer verstrikt in een gordijn. Hij raakte niet in paniek en ergerde zich blijkbaar niet aan ons gelach, want het zag er natuurlijk wel een beetje stom uit.

2017-04-16 14.03.03

Manlief had nachtdienst en het kind slaapt graag uit, dus werd het een brunch op eerste Paasdag. Dat soort dingen houden we er maar in, want het kind vindt het gezellig. Overigens hebben de heren alles binnen een half uur naar binnen gewerkt, want om half 3 werd er weer gevoetbald.

2017-04-16 16.13.11

 

Als papa om half 8 thuis is uit zijn werk gaat mama vroeg wandelen met BAM. We hebben een ronde van dik anderhalf uur gemaakt en BAM was de rest van de dag hartstikke moe. Dat ik de inhoud van een verrassingsei in een eierdop deed en dat voor zijn neus fotografeerde voor #fmspad heeft hij nauwelijks gemerkt.

Een fijne tweede Paasdag en rest van de week!

4 gedachten over “Zegeningen 160

 1. Natas

  Wat heeft je mamma prachtige handen wn nagels! Een mooi lang nagelbed <3
  Die BAM, wat zullen jullie lol hebben gehad :-)
  Jullie ook fijne 2e paasdag en een volgende week!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is altijd gezellig als we bij mijn moeder zijn. BAM is ook dol op haar.
   Ja, die handen van haar zijn nog steeds prachtig en haar nagels zijn heel erg sterk.

   Reageren
 2. chucky1012

  Prachtig gelakte nagels had je moeder en mooie handen.
  Gezellig zo een brunch.
  Jammer dat ze het snel naar hadden weggewerkt om op tijd voor de buis te zitten ivm. de voetbalwedstrijd.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>