Zegeningen 163

2017-05-06 13.14.20

Het een beetje geluk gaat het deze week minstens zo warm worden als het hier een dag lang is geweest. BAM dronk nadat we hadden gewandeld een heel flesje water leeg en heeft toen een hele tijd in de tuin gelegen om bij te komen. Vanochtend stonden man en ik rillend langs de kant terwijl BAM lekker aan het zwemmen was. Laten we hopen dat we de komende tijd bruin kunnen gaan worden als BAM in het water speelt.

2017-05-03 19.32.10

 

Mooier kan een week niet zijn als je een dagje met je moeder kan doorbrengen. Ze moest twee keer naar het ziekenhuis, maar dat mocht de pret niet drukken. Mama is er inmiddels al aan gewend dat we telkens foto’s van haar gemaakt worden. Eigenlijk vindt ze het wel leuk, want ze is best ijdel. Ook tijdens de behandeling mogen er foto’s gemaakt worden, want de familie moet ook weten wat er allemaal gebeurt

Aanstaande zondag is het Moederdag en ik ga straks maar even bellen dat wij helaas verstek zullen laten gaan. Wie mijn man kent weet wel waarom. Die dag zit de bank alweer vol vrienden van het kind. Dan steken we weer een kaarsje op en hopen dat het niet weer mis zal gaan. Naar mama gaan we wel iets later. Als het goed uitkomt met de examens van het kind, want die beginnen aanstaande vrijdag al.

Iedereen die kinderen, neefjes of nichtjes heeft die ook examen doen: wens ze heel veel succes. En dat wij maar van het voorspelde mooie weer kunnen gaan genieten.

4 gedachten over “Zegeningen 163

 1. chucky1012

  Je moeder ziet er goed uit!
  Fijn om haar in een artikel van je te zien op jouw blog.
  Ik duim o zo hard dat het a.s. zondag erg goed gaat en ze kampioen worden…..

  Fijne dag Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Laten we het hopen. Mijn vader was anders wel kaal, dus ik durf nog niks over mijn genen te zeggen. Maar mama is mooi!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>