Zielig

IMG_9842

Als de nekjes wat slimmer waren, hadden ze BAM allang uit huis kunnen laten plaatsen. Er is vast wel een fundamentalistische hondenbeschermingsbeweging die vindt dat het blootstellen van een hond aan kwalijke nagellakdampen verboden moet worden. Dan had men er maar een telefoontje aan te hoeven wijden en ze waren BAM komen halen. Als ik die honderden NOTD foto’s zie, ben ik blij dat de nekjes mij niet volgen op social media. Dan hadden ze bewijs gehad van de huisdierenmishandeling waaraan ik me schuldig had gemaakt.

De foto’s van BAM met een oude leesbril op, half verkleed als Rudolph Valentino en met een chagrijnig gezicht poserend met een verjaardagsmuts op zal ik maar laten staan. Ze zijn vast al eerder geplaatst en toen heeft niemand ze aangegrepen om de hondenhermandad in te lichten. Vooruit, dan gooien we er gelijk nog een achterlijk plaatje van Blaze tegenaan. Want ook hij is een willig slachtoffer van idioten die graag huisdieren verfraaien. Wie het heeft gedaan, zal ik niet zeggen, want ik ben geen NSB-er. Maar ziet Blaze er niet snoezig uit met twee wc-kettingen om?

IMG_7502 IMG_8936 IMG_9379

8 gedachten over “Zielig

 1. Linda

  Aach zo lief!!! Nou nagellak dampen of dampen uit de Botlek, zolang hij nog in een rechte lijn kan lopen, valt t wel mee ;) m’n vader had eens de vloer in de glitsa gezet, daar had onze hond toch wel even last van..geen erg in, dat hij wat dichter met z’n neus bij de grond zat..maar is goed gekomen, hoor!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gelukkig dat de hond er geen last van had! Maar ik vraag me wel altijd af wat BAM er nou werkelijk van denkt, van al die nagellakfoto’s

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>